Вітання з Днем Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва та Днем Захисників та Захисниць України

  • 249

Шановні українці та україночки!

 

       Щиро вітаємо Вас з величними святами – Днем Українського козацтва, святом Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Захисників та Захисниць України!

         В усі часи Пресвята Богородиця вважалась заступницею народу України, покровителькою українських козаків та військових, які боронили і боронять нашу рідну землю від ворогів. Цей день для усіх нас водночас урочистий та радісний, але разом з тим скорботний та сумний. В нашій державі йде жорстока, кровопролитна війна, яка вже забрала життя кращих синів та дочок України.

           Найщиріші вітання усім воїнам, які мужньо захищають суверенітет, територіальну цілісність нашої держави задля миру та спокою українського народу та світлого майбутнього для наступних поколінь.

        Хочемо побажати Вам, дорогі Захисники та Захисниці,  доброго здоров’я, незламної волі, твердості духу, надійного родинного тилу та тепла рідної домівки, душевного спокою й покровительства Пресвятої Богородиці в усіх Ваших починаннях!

         Нехай Ваші шляхетні вчинки і надалі служитимуть справі захисту і подальшого розвитку Батьківщини та наближають нашу Перемогу!  

 

Слава Захисникам та Захисницям України!

 

Героям Слава!!!

 

Фото без опису

 

Інші привітання

Всі привітання