«Центр надання соціальних послуг Томашівської сільської ради»

  • 714

Відповідно до рішення Томашівської сільської ради було створено комунальну установу «Центр надання соціальних послуг Томашівської сільської ради».

В складі Центру надання соціальних послуг Томашівської сільської ради функціонує стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання в с. Дідівщина, яке створено для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які страждають хронічними захворюваннями, не в змозі жити самостійно та потребують постійного стороннього догляду. Стаціонар розрахований на 44 ліжко місця. Це сучасне медико–соціальний заклад, де є всі можливості для продовження активної старості людей похилого віку та осіб з інвалідністю.

Стаціонар оснащений санпропускником, ізолятором, харчоблоком, пральнею, їдальнєю, куточками відпочинку та перегляду телебачення, є книги, шахи, шашки тощо. Умови проживання приближені до домашніх, налагоджено чотирьох разове харчування та цілодобове чергування медичної сестри. Для покращення обслуговування підопічних встановлені приліжкові кнопки виклику. З метою покращення стану здоров’я підопічних надаються понад 20 видів реабілітаційних послуг (соляна кімната, масаж, аромо, фіто - терапія, озокерит, парафін, тренажери) тощо.

З метою економії тепла в приміщеннях стаціонару встановлено євро вікна, проведено утеплення будівлі, з метою запобігання пожеж зроблено деревообробку горища стаціонару, встановлено пожежні сигналізації, які виведені на пульти міст Б.Церква та Фастів щорічно проводиться перезарядка вогнегасників тощо. Прибудинкова територія облаштована брущаткою та альтанкою. Традиційно в стаціонарі проводяться святкові заходи та привітання підопічних з днем народження.

Виходячи з вищевикладеного, запрошуємо до співпраці та пропонуємо послуги нашого стаціонарного відділення для потребуючих громадян Вашої громади (на умовах спів фінансування).Фото без опису