Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Томашівської сільської ради

  • 926

01.03.2021 року в приміщенні Томашівської сільської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету ради, яке прийшло під головуванням сільського голови Олени Пашун. Члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Обговорювались пропозиції до заходів по проведенню двомісячника благоустрою. Підтримано пропозиції щодо внесення змін до бюджету Томашівської сільської ради; щодо розробки проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт доріг комунальної власності Томашівської сільської ради та розробки проектно-кошторисної документації на будівництво «Центру безпеки».

У блоці питань галузі освіти підтримано рішення про організацію методичного супроводу освітнього процесу у навчально-виховних закладах Томашівської громади та про забезпечення медогляду працівників освітніх закладів.

Схвалено Програму відшкодування вартості лікарських засобів хворим окремих груп населення, які перебувають на амбулаторному лікуванні та за певними категоріями захворювань Томашівської сільської територіальної громади на 2021 рік.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, обговорювались питання про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування та поховання громадян.

Фото без опису