Привітання з Днем Перемоги у Другій світовій війні!

  • 1009

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників.

         Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі, які у жорстокій битві виборювали нашу свободу, захищали рідну українську землю від нацизму.

        Нехай нашими неперехідними духовними цінностями, нашими найвищими чеснотами стануть священна пам’ять і глибока повага до тих, хто пройшов страшну і сувору школу війни, хто у повоєнні роки відбудовував зруйновані міста та села, хто і сьогодні є для нас прикладом любові до Батьківщини, зразком витримки, мудрості й терпіння, щирої віри у щасливе майбутнє нашої незалежної держави.

        Бажаю вам, шановні учасники Великої Вітчизняної війни, солдатські вдови, діти війни ,  міцного здоров’я і довголіття, добра та радості, родинного тепла, нехай поряд з Вами будуть Ваші діти , онуки , правнуки та радують Вас любов'ю, ніжністю і увагою!  Шани Вам  людської. А усім нам  мирного неба, світлих надій, упевненості у завтрашньому дні та довгих мирних років життя у квітучій Україні!

З повагою - сілький голова Олена Пашун