Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Томашівської сільської ради

  • 584

07.06.2021 року в приміщенні Томашівської сільської ради відбулось чергове засідання виконавчого комітету ради, яке прийшло під головуванням сільського голови Олени Пашун.

Було затверджено склад Координаційної ради учасників бойових дій, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) ветеранів АТО/ООС, учасників бойових дій на території інших держав при виконавчому комітеті Томашівської сільської ради.

Схвалено Положення про порядок визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, власникам нерухомого майна та інших податків і зборів у Томашівській сільській територіальній громаді.

Обговорювались планові питання про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення; про організацію та проведення заходів з нагоди відзначення 25-річниці Дня Конституції України; про затвердження заходів з відзначення «Дня села Великі Гуляки», «Дня села Дорогинка»; про надання одноразової матеріальної допомоги учаснику АТО, допомоги на лікування та поховання громадян.

Фото без опису