Відкриття меморіальної дошки Анатолію Петровичу Сніжку

  • 675

24 червня 2021 року біля приміщення Томашівського НВК відбувся урочистий мітинг-реквієм, присвячений відкриттю меморіальної дошки Анатолію Петровичу Сніжку - випускнику цієї школи, учаснику АТО, який загинув, 28 листопада 2014 року, захищаючи територіальну цілісність України. Загиблий військовослужбовець служив санітаром медичного пункту в 128-й окремій гірсько-піхотній бригаді Збройних сил України. Загинув в результаті обстрілу в с. Нікішине, Шахтарського району, Донецької області.

Указом Президента України від 15 травня 2015 року «… за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Анатолій Сніжко посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Своє життя Анатолій віддав за кожного мешканця Томашівської СТГ, аби ми жили у мирній державі.

Мітинг-реквієм було проведено за участі рідних Анатолія, керівництва виконавчого апарату Томашівської сільської ради, учасників бойових дій в зоні АТО, учнівської молоді, небайдужої громадськості, односельців.

Пам’ять Героя вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки, встановленої на будівлі навчального закладу.

Ми пам’ятатимемо свого земляка, який віддав своє життя, захищаючи незалежність і цілісність України.

Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису