Привітання до Дня Конституції України

  • 891

Двадцять п’ять років тому 28 червня увійшло в новітню історію України як День великого загальнонаціонального консенсусу та верховенства національних інтересів.

Конституція України стала реальною та дієвою основою розбудови нашої незалежної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Прийняття основоположного документу держави поклало могутній фундамент для забезпечення національної злагоди, соціально-економічного та гуманітарного розвитку суспільства та політичної стабільності в Україні.

Томашівська територіальна громада свято шанує урочистий День Конституції і вважає своїм беззаперечним обов’язком дотримання та виконання положень Основного Закону задля гарантії прав і свобод кожного громадянина в нашій країні.

У цей святковий день бажаю усім міцного здоров’я, наснаги, невичерпної енергії, оптимізму та нових звершень в ім’я процвітання України! Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного із нас, а всюди панує світлий настрій, а у душі  міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

Зі святом!