Cпортивні змагання з волейболу, більярду, шахів та шашок

  • 948

У мальовничому селі Томашівка, до Дня Молоді 27 червня, відбулися спортивні змагання з волейболу, більярду, шахів та шашок. Спортивні змагання,  безсумнівно, є чудовою нагодою проявити себе.

У спортивній залі закладу Томашівського будинку культури с. Томашівка відбулися спортивні змагання з волейболу, де прийняли участь 3 команди з сіл Великі Гуляки, Дідівщина та Томашівка. Кожна гра була цікавою та захоплюючою, команди запекло змагалася за звання найкращої.  Перше місце зайняла команда села Томашівка, 2 місце – молодь сіл Великі Гуляки та Дідівщини, 3 місце – команда-ветеран села Дідівщина.

У змаганнях з настільного тенісу прийняли участь 10 учасників. 1 місце зайняв Крейман Сергій (житель села Дідівщина), 2 місце – Щур Анатолій (село Томашівка), 3 місце – Хоменко Володимир (село Пришивальна).

У більярді була найбільша кількість учасників – 16 чоловік, які змагались за перемогу. 1 місце здобув Мартиненко Сергій (село Томашівка), 2 місце - Пишнюк Олександр (село Ярошівка), 3 місце Максименко Юрій (село Томашівка).

Шанувальників гри у шашки також було багато –  10 учасників. 1 місце здобув Савков Іван (житель села Томашівка), 2 місце – Шкуренко Максим (село Великі Гуляки) та 3 місце –  Коваль Владислав.

У грі в шахи приймали участь лише 2 учасника. 1 місце зайняв Савков Віктор (с. Томашівка), який віддав свою перемогу та свій приз юному гравцю, який зайняв 2 місце Халіновському Іллі (с. Пришивальня).

Спортсмени були нагороджені грамотами та подарунками. Ці успіхи – результат таланту і наполегливої праці спортсменів.

Вітаємо  переможців та всіх учасників змагань, бажаємо подальших спортивних успіхів!

Фото без опису