Відбулось засідання 11 позачергової сесії VIII скликання

  • 982

14 липня 2021 року під головуванням виконуючого обов’язки сільського голови Віри Юхименко відбулось  засідання 11 позачергової сесії Томашівської сільської ради VIII скликання. На засіданні сесії були присутні 13 депутатів, керівники  структурних підрозділів сільської ради. На розгляд сесії було винесено 7 питань порядку денного.

Депутатами ради одноголосно були ухвалені рішення про встановлення ставок і пільг зі сплати земельного податку на 2022 рік; про встановлення ставок і пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2022 рік; про встановлення ставок та пільг зі сплати єдиного податку на 2022 рік; про встановлення ставок транспортного податку на 2022 рік та про встановлення туристичного збору на 2022 рік. Також одноголосно було ухвалено рішення про затвердження звіту фінансового відділу щодо виконання бюджету Томашівської сільської ради за І півріччя 2021 року та щодо внесення змін до бюджетних призначень (збільшення видатків загального фонду сільського бюджету на лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет деспопресином).

Прийняті рішення та результати поіменного голосування  засідання 11 позачергової сесії сільської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Томашівської сільської ради.

Фото без опису