Проведення виїзного заходу Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості

  • 897

        20 липня 2021 року Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості проведено виїзний захід до Томашівської сільської  територіальної громади.

         Заходи проведено в рамках укладеної Угоди про співпрацю та взаємодію між Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості та нашою громадою.       

         Провідний фахівець з профорієнтація Наталія ВЕСЕЛА та провідний фахівець з питань зайнятості Галина ЗАВОЛОКІНА ознайомили громадян з актуальними вакансіями, ситуацією на місцевому ринку праці та послугами, які надає служба зайнятості населенню.

Зокрема проінформовано роботодавців громад щодо початку інспекційної кампанії з питань виявлення неоформлених трудових відносин у суб’єктів господарювання усіх форм власності та видів господарської діяльності.

Також надана інформація щодо проєкту «Соціально- економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їх сімей», що фінансується Європейським Союзом і впроваджується Міжнародною організацією з міграції, який має за мету сприяння реінтеграції ветеранів АТО/ООС (незалежно від статі та зайнятості) через допомогу в професійному навчанні, перекваліфікації та підвищенні кваліфікації.  Бажаючі можуть зареєструватися на участь у Проєкті, пройти дводенний тренінг, захистити заявку на отримання індивідуального гранту розміром до 400 євро для проходження професійних курсів із підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації в навчальних закладах України.

Нагадаємо, що реєстрація до 31 серпня 2021 року: http://bit.ly/ПрофесійніКурси

Фото без опису