Засідання 12 сесії VIII скликання

  • 1327

13 серпня 2021 року під головуванням сільського голови Олени Пашун відбулось 12 пленарне засідання сесії Томашівської сільської ради VIII скликання.

На засіданні сесії були присутні 12 депутатів, керівники  структурних підрозділів сільської ради. На розгляд сесії було винесено 81 питання порядку денного.

Одними із перших розглядались питання про внесення змін у рішення сільської ради від 09.07.2019 № 07-01- VII «Про утворення старостинських округів Томашівської сільської об’єднаної територіальної громади та затвердження Положення про старосту». А саме йшлося про створення двох стростинських округів – Вільнянський та Дорогинський, що приєдналися до Томашівської сільської ради; про затвердження Порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости; про внесення змін до бюджету; про визнання провулку та вулиці «Чкалова» у с. Дідівщина топонімом.

Окрім того, затверджено рішення про внесення змін до рішення Томашівської сільської ради від 20.12.2019 №08-06-VII «Про затвердження Програми соціального захисту населення Томашівської об’єднаної територіальної громади на 2020-2024 роки», а саме внесено пропозиції про надання одноразової соціальної допомоги на лікування громадян, що хворіють на цукровий діабет 1 типу та на лікування громадян, які мають вроджені вади серця з вираженим порушенням гемодинаміки, що є не операбельними.  

Слід зазначити, що не усі земельні питання депутати змогли ухвалити, так як передумовою для цього стала низька явка депутатського складу на сесійне засідання. І, як результат, це призвело до неможливості набрання необхідної кількості голосів. З 21 депутата Томашівської сільської ради попередньо було зареєстровано 16, а на засіданні було присутніх 12 депутатів.

При кінці засідання депутатами було заслухано звіт директора Центру надання соціальних послуг Томашівської сільської ради Людмили Воровської.

Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання 12 сесії сільської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Томашівської сільської ради.

 

Фото без опису