Україно, ти у нас Єдина!

  • 1067

Фото без описуШановна громадо! Прийміть найщиріші вітання і побажання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня незалежності України!

     Нашій молодій державі – 30! Багато змінилося за ці роки: ми стали мудрішими, сильнішими, сміливішими… Ми доводимо свою спроможність вирішувати найскладніші проблеми. Але за однієї умови – якщо спільно візьмемось за справу.

             У цей святковий день зичимо всім вам, дорогі земляки, миру, добробуту, міцного здоров'я, злагоди в родинах та успіху в усіх починаннях!

З нагоди 30-ї річниці Дня незалежності України та Дня Державного прапора України 22 серпня відбулись урочистості  в Томашівському Будинку культури. Свято розпочалося з параду вишиванок.

            Під звуки державного гімну України на центральній площі с. Томашівка відбулось урочисте підняття Державного прапора України. Право підняти прапор було надано учасникам АТО.

Вшанували пам’ять всіх загиблих Героїв України, хто віддав життя за свободу та незалежність України та поклали живі квіти до пам'ятників.

В приміщенні будинку культури гості свята змогли переглянути   виставку  майстринь нашої громади, а для діток були проведені майстер класи.

У святковому  концерті прийняли участь колективи "Рідна пісня" с.Томашівка, "Маків цвіт" та "Родина" с.Вільне, "Берегиня" с.Дідівщина, "Гулячаночка" с.Великі Гуляки, дитячий гурт "UA Kids", танцювальні колективи "Гулівудські зірки" с.Великі Гуляки та "Перлинки" с.Дідівщина. Свої сольні номери дарували всім Вікторія Торбенко, Софія Машкевич, Тетяна Садовська, Тетяна Олійник, Ніна Цукренко, Ольга Халіновська, Ірина Родина, Василь Хоменко.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження почесних жителів, учасників АТО та переможця фотоконкурсу. Вручені подарунки в номінаціях за кращу вишиванку та переможці в караоке.

Для малечі традиційно функціонували різноманітні атракціони, працювали фуд-корти та свою діяльність презентували приватні підприємці громади. На закінчення був святковий салют.

Тож свято вдалося на славу. Дякуємо творчим колективам громади, підприємцям, активістам, організаторам та учасникам!

 

Виконавчий комітет Томашівської сільської ради