Засідання 13 сесії VIII скликання

  • 1010

14 вересня 2021 року, під головуванням сільського голови Олени Пашун відбулось, 13 пленарне засідання сесії Томашівської сільської ради VIII скликання.

На засіданні сесії були присутні 15 депутатів, керівники  структурних підрозділів сільської ради. На розгляд сесії було винесено 66 питань порядку денного.

Одними із перших розглядались питання внесення змін до рішення Томашівської сільської ради №08-12-VIIIвід 13.08.2021 року «Про прийняття майна, у тому числі земельних ділянок, та речей, призначених  для обслуговування відповідних об’єктів нерухомого майна і пов’язаних з цим майном спільним призначенням  від КНП ФМР «Фастівського Центру ПМСД» на баланс Томашівської сільської ради»; про внесення змін до рішення Томашівської сільської ради №12-12-VIII від 13.08.2021 року «Про затвердження переліку підприємств, установ, організації, що надають соціально важливі послуги населенню Томашівської сільської територіальної громади».

Окрім того, депутати сільської ради розглянули та прийняли відповідні рішення з земельних питань та з інших питань порядку денного.

В кінці засідання депутатами були схвалені рішення про затвердження експертних звітів  щодо розгляду кошторисної частини проєктної документації за робочим проєктом по об’єктам «Капітальний ремонт проїзної частини вул. Т.Г. Шевченка, в с. Великі Гуляки, Томашівської сільської ради, Фастівського району, Київської області», «Капітальний ремонт проїзної частини по вулиці Садова, в с. Пришивальня, Томашівської сільської ради, Фастівського району, Київської області»,  «Капітальний ремонт дороги по вулиці Шевченка, с. Соснівка, Томашівської сільської ради Фастівського району Київської області».

Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання 13 сесії VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Томашівської сільської ради.

Фото без опису