Відкриття сучасної спортивної локації

  • 938

22 вересня в селі Дідівщина відбулося відкриття сучасної спортивної локації за державним соціальним проектом "Активні парки-локації здорової України".

Томашівська громада прийняла рішення підтримати ініціативу Президента України Володимира Зеленського, який започаткував соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України», та у селі Дідівщина реалізувати його. Ми дякуємо Київській обласній державній адміністрації, яка сприяла реалізації президентського проєкту та фінансує оплату послуг координатора цього майданчику.
Головна фішка цього майданчика-наявність сучасних табличок з QR-кодами, просканувавши які можна побачити відео-уроки тренувань з відомими спортсменами і займатися самостійно без тренера. Сподіваємося, що  новинка прийдеться до душі нашим односельцям і заняття фізичною культурою та спортом будуть відбуватися на цьому майданчику щодня!
Щиро подяка всім, хто долучивсь до встановлення спортивного майданчику та постійно підтримуємо територію парку в належному санітарному стані.

Фото без опису