Благополуччя діток в нашій громаді є пріоритетом для нас

  • 1064

28 вересня 2021 року  завітали до будинку сімейного типу с. Дорогинка сім’ї Синявських  Олена Пашун – голова Томашівської сільської ради, Іван Рознай – голова Бишівської сільської ради, Юрій Гринь –  депутат Бишівськкої сільської ради, Олеся Беленок – керівник служби у справах дітей та сім’ї Бишівської сільської ради, Тетяна Самелюк – начальник служби у справах дітей та сім’ї Томашівської сільської ради та Людмила Воровська – директор Центру надання соціальних послуг Томашівської сільської ради з подарунками та теплими побажаннями.

Зустріч відбулася по-домашньому теплою та дружньою, на якій було обговорено потреби сім’ї , а саме: забезпечення дровами на осінньо-зимовий період та облаштування пандусом.

Представники Бишівської громади приїхали  відвідати свою землячку, Мартиненко Вікторію, 2007 року народження, дитину сироту з особливими потребами,  яку згідно розпорядження Фастівської РДА на початку вересня було влаштовано у родину Синявських, в якій вона знайшла підтримку, родинний затишок, любов і теплоту.