Святкування Дня села Томашівка

  • 644

16 жовтня жителі сіл Томашівка та Ярошівка святкували День народження свого села.

З нагоди свята у будинку культури с. Томашівка відбувся святковий концерт за участі ансамблю «Дивограй» с. Томашівка, народного хорового аматорського колективу «Рідна пісня» с. Томашівка та гостей свята – артистів Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. П.К. Саксаганського.

Вітала своїх односельчан сільський голова Олена Пашун, яка побажала усім міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, злагоди, радості та миру.

Привітати зі святом також завітали: наші сусіди – староста Великогуляківського старостинського округу Валентина Плуговенко, староста Дідівщинського старостинського округу Ніна Цукренко, староста Соснівського старостинського округу Людмила Воровська, партнер нашої громади Юрій Агафонов та наш почесний житель - депутат Верховної ради І скликання  Василь Йосипович Мартинчук.

З нагоди Дня села сільський голова Олена Пашун мала за честь вручити Подяки і подарунки за вагомий внесок у розвиток громади, тісну співпрацю з органом місцевого самоврядування підприємцям, які здійснюють свою діяльність на території сіл Томашівка та Ярошівка. Було відзначено Подякою управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток і пропаганду фізичної культури та спорту футболістів нашої місцевої команди, а також було вручено їм спонсорську підтримку від Юрія Агафонова. Також Олена Василівна подякувала всім учасницям народного хорового аматорського колективу «Рідна пісня» та їхньому художньому керівнику Сергію Дмитренку, побажала подальшої творчої праці, наснаги і перемог.  

На урочистих заходах привітали також жителів сіл Томашівка та Ярошівка, які відсвяткували свої ювілейні дні народження, подружні пари, що одружилися та пару, що відзначила 60-ту річницю сімейного життя. Також привітали ті сім’ї, де народилися дітки.

Після завершення концерту на всіх чекала святкова лотерея, завдяки якій щасливчики отримали цінні подарунки.

Неабияку увагу було приділено забавам для малечі, які мали змогу порозважатись, граючись у різні ігри та стрибаючи на батуті.

А ввечері на всіх чекала запальна дискотека.

Ніхто не залишився байдужим у теплій, урочистій атмосфері свята.

День народження села Томашівка видався урочистим та веселим, сповненим посмішками, гумором та позитивними емоціями.

Фото без опису