Засідання 15 сесії VIII скликання

  • 1294

27 жовтня року під головуванням сільського голови Олени Пашун відбулось 15 пленарне засідання сесії Томашівської сільської ради VIII скликання.

На засіданні сесії були присутні 11 депутатів, керівники  структурних підрозділів сільської ради. На розгляд сесії було винесено 74 питання порядку денного.

Голосуванням депутатів були затверджені наступні програми:  Програма розвитку освіти на території Томашівської сільської територіальної громади на 2022-2023 роки; Програма розвитку житлово-комунального господарства Томашівської сільської територіальної громади Фастівського району Київської області  на 2022-2025 роки; Програма цифрового розвитку в Томашівській громаді Фастівського району Київської області  на 2022-2025 роки.

Також розглядались питання та винесено відповідне рішення   про внесення змін до рішення Томашівської сільської ради  від 13.08.2019 №07-02-VII « Про затвердження Програми  цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки на території Томашівської сільської ради об’єднаної територіальної громади на 2019-2022 роки»; Про схвалення прогнозу бюджету Томашівської сільської територіальної громади на 2022 -2024 роки;  Про затвердження звіту про оцінку приміщення № 23 у нежитловій адміністративній будівлі; Про затвердження звіту про оцінку приміщення № 1-33 у нежитловій адміністративній будівлі сільської ради.

Слід зазначити, що не усі земельні питання депутати змогли ухвалити,  так як передумовою для цього стала низька явка депутатського складу на сесійне засідання. І, як результат, це призвело до неможливості набрання необхідної кількості голосів. З 21 депутата Томашівської сільської ради на засіданні було присутніх 11 депутатів.

Прийняті рішення та результати поіменного голосування засідання 15 сесії сільської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Томашівської сільської ради.

Фото без опису