Засідання 18 чергової сесії VIII скликання

  • 743

24 грудня, під головуванням сільського голови Олени Пашун, відбулось засідання 18 сесії VIII скликання Томашівської сільської ради.

На засіданні сесії були присутні 16 депутатів, керівники  структурних підрозділів сільської ради. На розгляд сесії було винесено 77 питань порядку денного.

Голосуванням депутатів був затверджений План роботи Томашівської сільської ради на 2022 рік, також були затверджені наступні програми:  «Поліцейський офіцер громади» Томашівської сільської ради на 2022-2023 роки; Програма по забезпеченню охорони публічного порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян та профілактики правопорушень на території Томашівської сільської територіальної громади на 2022-2023 роки.

     Голосуванням депутатів було затверджено рішення про утворення комунального закладу «Центр культури, дозвілля, туризму і спорту» Томашівської сільської ради, а також про формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб Томашівської сільської територіальної громади.

Розглядались питання та винесено відповідне рішення   про внесення змін у рішення Томашівської сільської ради від 30.11.2020 року № 07 – 01 – VIIІ «Про затвердження структури виконавчих органів Томашівської сільської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання»;  Про внесення змін до рішення Томашівської сільської ради № 06-08-VIII від 12.04.2021«Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через Центру надання адміністративних послуг Томашівської сільської ради».

Також з інших питань порядку денного були прийняті відповідні рішення. Прийняті рішення та результати поіменного голосування чергового засідання 18 сесії сільської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному сайті Томашівської сільської ради. 

 

Фото без опису