Відбулось перше чергове засідання виконавчого комітету в 2022 році

  • 824

Сьогодні, 10 січня, під головуванням сільського голови Олени Пашун, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашівської сільської ради.

Під час засідання членами виконкому було заслухано звітність директорів закладів культури Томашівської громади.

Керівники структурних підрозділів  Томашівської сільської ради ознайомили присутніх із Планами роботи відділів на 2022 рік.

Також на засіданні виконавчого комітету було затверджено перелік об'єктів та суспільно корисних робіт для засуджених та правопорушників, які є мешканцями громади. 

 Приймалось рішення про надання одноразової матеріальної допомоги на поховання громадян.

Насамкінець засідання заслуховувалась звітність старост щодо стану внесення ними відомостей про громадян до реєстру територіальної громади.  Начальником відділу регіонального розвитку, проектно-інвестиційної діяльності та цифровізації Анною Остапчук були надані  роз'яснення алгоритму дій у роботі з програмним комплексом автоматизації центрів надання адміністративних послуг Інформаційної системи "Вулик" - як підсистеми Системи електронної  взаємодії оганів виконавчої влади (СЕВ ОВВ), з метою якісного надання адміністративних послуг адміністраторами ЦНАПу Томашівської сільської ради.

Фото без опису