Відбулось засідання 19-ї чергової сесії VIII скликання

  • 283

21 січня поточного року, під головуванням сільського голови Олени Пашун, відбулось засідання 19-ї чергової сесії VIII скликання. На засіданні сесії були присутні 16 депутатів, члени виконавчого комітету та керівники  структурних підрозділів сільської ради. На розгляд сесії було винесено 44 питання порядку денного.

На початку засідання присутніми було заслухано звіт голови Томашівської сільської територіальної громади Олени Пашун за 2021 рік.

Голосуванням депутатів було затверджено графік звітувань депутатів Томашівської сільської ради; рішення Про внесення змін до рішення Томашівської сільської ради від 20.12.2019 № 08-06-VII «Про затвердження  Програми соціального захисту населення Томашівської об’єднаної територіальної громади на 2020-2024 роки; рішення Про намір передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Томашівської сільської ради»; рішення Про внесення змін до рішення Томашівської сільської ради  від 24.12.2021р. № 77-18-VII «Про бюджету Томашівської територіальної громади на 2022рік»; рішення Про передачу субвенції з місцевого бюджету  державному бюджету на  виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів в рамках реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади» (для придбання автомобіля)»; рішення Про затвердження «Програми організації громадських та інших робіт тимчасового характеру у Томашівській територіальній громаді на 2022-2023 роки».

Депутатами було погоджено кандидатуру на посаду заступника сільського голови  з питань діяльності виконавчих органів (з гумамінатрно-соціальних питань). Також із земельних питань порядку денного були прийняті відповідні рішення. 

Прийняті рішення та результати поіменного голосування чергового засідання 19 сесії сільської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному сайті Томашівської сільської ради.