Відбулось друге чергове засідання виконавчого комітету

  • 822

Сьогодні, 07 лютого, під головуванням сільського голови Олени Пашун, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Томашівської сільської ради.

Під час засідання членами виконкому було заслухано звіти про діяльність опікунів (піклувальників) на території Томашівської СТГ за 2021 рік.

Прийняті відповідні рішення до внесення змін про гаряче харчування у закладах освіти Томашівської сільської ради з 2022 року; про зміни витрат на відрядження осіб, що направляються у відрядження відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму Томашівської сільської ради.

Також на засіданні виконавчого комітету було затверджено інформаційні та технологічні картки на надання адміністративних послуг, які надаватимуться у ЦНАП Томашівської сільської ради.

Протягом засідання заслуховувались проєкти рішень про  затвердження порядку розподілу обов’язків між керівним складом Томашівської сільської ради; про розробку проектно-кошторисної документації на «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Учительська в с. Томашівка Фастівського району Київської області»; про схвалення проекту Програми територіальної оборони, мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних  із виконанням військового обов’язку, призовом громадян України на строкову військову службу Томашівської сільської ради на  2022 - 2023 роки.

Також, відповідно до попереднього розгляду заяв громадян, приймались рішення про надання одноразової матеріальної допомоги на лікування та поховання громадян.

Фото без опису