Відбулось засідання 20-ї чергової сесії VIII скликання

  • 412

18 лютого поточного року, під головуванням сільського голови Олени Пашун, відбулось засідання 20-ї чергової сесії VIII скликання. На засіданні сесії були присутні 14 депутатів, члени виконавчого комітету та керівники структурних підрозділів сільської ради. На розгляд сесії було винесено 45 питань порядку денного.

Рішенням депутатів було затверджено зміни до Положення про відділ регіонального розвитку, проєктно-інвестиційної діяльності та цифровізації Томашівської сільської ради; про розробку Проєкту землеустрою щодо встановлення меж території Томашівської сільської територіальної громади; про внесення змін до рішення Томашівської сільської ради  від 24.12.2021р. № 77-18-VIII, 21.01.2022р № 05-19-VIII «Про бюджету Томашівської територіальної громади на 2022рік»; про внесення змін до рішення Томашівської сільської ради № 13-01-VIII від 30.11.2020року «Про утворення, визначення кількісного складу та затвердження персонального складу виконавчого комітету Томашівської сільської ради; про виконання Закону України «Про засади протидії та запобігання корупції». Також було затверджено звіт про виконання бюджету Томашівської сільської територіальної громади за 2021 рік.

Депутатами було затверджено кандидатуру старости  сіл Дорогинка та Кощіївка Томашівської сільської ради.

За результатами голосування було затверджено Програму благоустрою населених пунктів Томашівської  сільської ради  на 2022 рік.

Також із земельних питань порядку денного були прийняті відповідні рішення. 

Прийняті рішення та результати поіменного голосування чергового засідання 20 сесії сільської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному сайті Томашівської сільської ради. 

 

Фото без опису