Відбулось навчання з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності

  • 402

Сьогодні, 27 квітня, в приміщенні Томашівської сільської ради відбулося виїзне навчання з питань організації та забезпечення цивільного захисту, яке проводили фахівці Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області.

На навчання були запрошені керівники комунальних закладів сільської ради, старости старостинських округів та директори закладів освіти. Також на навчаннях були присутні заступник сільського голови та керівники  структурних підрозділів Томашівської сільської ради.

Під час занять представники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Київської області дали роз’яснення щодо особливостей організації заходів цивільного захисту. Також були розглянуті законодавчі та інші нормативно-правові акти, що регулюють сферу цивільного захисту, повноваження органів місцевого самоврядування у вказаній сфері.

Завершилися навчання обговоренням алгоритму дій зі здійснення заходів з цивільного захисту як на території громади, так і окремо в закладах, установах, що функціонують на її території.

Фото без опису