Сади Перемоги - Городні війська України

  • 552

Шановні мешканці громади та громадяни, які переїхали до нашої громади на тимчасове проживання!

В цей нелегкий час, ще одним викликом для нашої країни може стати продовольча криза!  Внаслідок війни, розв’язаної росією, Україна може не отримати від 30 до 72% відсотків врожаю зернових, баштанних та інших овочевих культур у 2022 році. Всеукраїнська ініціатива «Сади Перемогиофіційний сайт: https://sadyperemohy.org/    фейсбук сторінка: https://www.facebook.com/SadyPeremohy спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в Україні. Це означає, що не тільки фермерам та домогосподарствам, які продовжують працювати на землі, а й сотням тисяч внутрішньо переміщених осіб, які оселились у сільській місцевості, сільським сім’ям, що мають власні ділянки,  – усім, хто дбає про своє майбутнє і майбутнє держави – потрібно вже зараз розпочати активну роботу із самозабезпечення харчовими продуктами.

Пропонуємо всім, хто зацікавлений в посадці городини для забезпечення власної родини овочами та потребує для цього отримати в тимчасове користування земельну ділянку звертатись до старости свого старостинського округу або ж в Томашівську сільську раду за сприянням у вирішені даного питання.

Долучайтеся до Городніх військ України - допомагайте ефективно використати кожен клаптик нашої землі задля спільної Перемоги!

Фото без опису