Зміни у продажі алкоголю на території Томашівської громади

  • 384

27 червня 2022 року рішенням виконавчого комітету було внесено зміни стосовно продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв на території Томашівської громади.

Відтак заборонено продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) на території Томашівської сільської територіальної громади  (далі – Томашівська СТГ) у стаціонарних об’єктах торгівлі, малих архітектурних формах та у закладах торгівлі, розміщених в окремих будівлях, у період з 19.00 години вечора до 09.00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

Заборонено закладам ресторанного господарства (кафе, бари, ресторани) продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв, пива (крім безалкогольного) на території  Томашівської СТГ  у період з 22.00 години вечора до 09.00 години ранку щоденно, з 23.00 години вечора до 09.00   години ранку вихідні дні та свята.

Заборонено продаж алкогольних напоїв особам у форменому одязі з числа військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представників добровольчих формувань, які залучені до несення служби.

Дія цього рішення поширюється на всіх суб'єктів господарювання на території Томашівської громади незалежно від форм власності, які зареєстровані в установленому порядку і мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отриману згідно з вимогами законодавства.

Суб’єктам господарювання рекомендувати інформувати покупців про прийняте рішення щодо заборони реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) на території Томашівської СТГ у період з 19.00 години вечора до 09.00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

 

Фото без опису