Відкриття поліцейської станції у Томашівській громаді - ювілейної 50-ї станції на Київщині

  • 635

01 липня 2022 року у Томашівській територіальній громаді відбулось урочисте відкриття поліцейської станції.

Захід відбувся в межах реалізації проекту авторства Національної поліції України, що передбачає функціонування у кожній територіальній громаді поліцейської станції та поліцейського офіцера громади.

Відтепер, наша громада, до якої входять 17 сіл, отримала свого поліцейського офіцера громади. Ним став підполковник поліції Тарас Сколота. Саме він переміг у конкурсному відборі та успішно закінчив тримісячний курс навчання за спеціалізацією.

Начальник Головного управління Національної поліції в Київській області генерал поліції третього рангу Андрій Нєбитов спільно з головою Томашівської громади Оленою Пашун урочисто вручили офіцеру Тарасу Сколоті зброю та  ключі від службового автомобіля.

Почесними гостями відкриття стали начальник Фастівської районної військової адміністрації Юрій Волков, т.в.о. начальника Фастівського районного управління поліції ГУНП в Київської області Микола Рижков.

Сільською радою було виділено приміщення для розміщення поліцейської станції, за кошти місцевого бюджету проведено ремонт приміщення, закуплено меблі та канцелярські товари, а також радою завдяки підтримці та залученню місцевих підприємств було профінансовано та придбано для офіцера громади службовий автомобіль.

Поліцейський офіцер громади – це ще один крок у реформуванні Нацполіції. Проект передбачає, що офіцер громади повинен забезпечувати правопорядок на своїй території, постійно контактувати з мешканцями, аби своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень. Тому бажаємо нашому поліцейському офіцеру плідної роботи, а ми всіляко йому допомагатимемо у його повсякденній діяльності.

Партнерські стосунки між поліцією і громадою, турбота про людей є запорукою правопорядку і спокою.

 

Фото без опису