Благодійна акція "Смілива гривня"

  • 793

З 1 серпня стартувала благодійна акція зі збору монет «Смілива гривня».

Це благодійна ініціатива, мета якої – об’єднати зусилля українців та зібрати кошти для допомоги українській армії. Акція триватиме до 31 жовтня 2022 року.

Мета проведення акції – зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та дати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги у боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України. Також завдяки акції ми хочемо підтримати патріотичний дух українців та поширити культуру благодійності, особливо серед дітей та молоді.

Надаємо посилання на інформаційні матеріали акції:

1) інструкція, яка допоможе організувати збір коштів колективами: http://surl.li/cqhkw;

2) реєстраційна форма для участі в акції (для отримання електронної грамоти про участь колективу в акції): http://surl.li/cqhjz;

3) посилання на сайт акції: https://promo.bank.gov.ua/brave-hryvnia/;

4) макети етикетки для пластикової пляшки для збору монет та постера з брендом акції: http://surl.li/cponh;

5) матеріали для соціальних мереж для інформування громадськості: http://surl.li/cqhme.

У разі виникнення запитань щодо проведення акції звертайтеся до Тетяни Машлаковської, головного експерта управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій Національного банку України (Tetiana.Mashlakovska@bank.gov.ua), Лесі Войтицької, начальника управління зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій Національного банку України (Lesia.Voitytska@bank.gov.ua).