На базі Дідівщинського ліцею відбувся освітній круглий стіл «Повертаюся до навчання 2022»

  • 576

Днями на базі Дідівщинського ліцею відбувся освітній круглий стіл  «#Повертаюся до навчання 2022», в якому взяли участь керівники та педагогічні працівники закладів освіти Томашівської громади, працівники відділу освіти, голова Томашівської громади Олена Пашун, профільний заступник голови Яна Хрустальова, староста Дідівщинського округу Ніна Цукренко, представник Державної служби якості освіти тощо.

-Під час круглого столу були розглянуті найбільш актуальні питання роботи освітньої галузі під час воєнного стану. А це і досягнення у минулому навчальному році, і проблемні питання сьогодення.
-Нині, під час війни, найбільша увага приділяється організації саме безпечного освітнього середовища, разом з тим якість освіти та доступність до навчального процесу школярів - завжди найвагоміший пріоритет.
-Керівники закладів освіти презентували основні здобутки своїх закладів, поділилися напрацюваннями в організації дистанційного навчання та підготовки простих укритів для можливості проведення очного безпечного навчання.
-Серед іншого учасниками круглого столу було обрано змішану форму навчанню, як найбільш зручну, ефективну та безпечну в умовах воєнного стану. Проте педагогічні ради кожного освітнього закладу самостійно прийматимуть остаточне рішення щодо формату навчання у новому навчальному році.

Фото без опису