Відвідали дитячий будинок сімейного типу

  • 141

Сьогодні фахівцями служби у справах дітей та сім'ї Томашівської сільської ради спільно з поліцейським офіцером громади було відвідано  дитячий будинок сімейного типу з метою перевірки забезпечення дотримання прав прийомних дітей,  попередження жорстокого поводження, насильства над дітьми та інших протиправних дій, виконання умов договору про влаштування прийомних дітей на виховання та спільне проживання у дитячому будинку сімейного типу.

Прийомними батьками забезпечується дотримання прав прийомних дітей, виконуються умови договору про влаштування дітей на виховання та спільне проживання.

Хотілося б, щоб у кожній  сім’ї дитина пізнавала любов, почувалась себе щасливою, вчилася будувати власну сім’ю, адже батьки не тільки дають їй життя, а й відповідають за догляд та виховання, передають досвід поколінь, прищеплюють моральні цінності та духовність, задовольняють щоденні потреби.

Діти повинні зростати в сім’ях рідних батьків, але, коли це неможливо, альтернативою біологічній родині може бути інша сім’я. 

На даний час в нашій громаді функціонує  1 ДБСТ, в яких виховується 7 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Фото без опису