У Томашівській громаді продовжується піклування про ВПО

  • 250

В цей нелегкий для України час, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити населення усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

 01 грудня у Томашівській громаді громадською організацією «Наше Відродження - Донбас Україна» було роздано гуманітарну допомогу для вимушених переселенців.

Не припиняємо піклуватись про тих, хто вимушено покинув свої домівки та знайшов прихисток у наших селах, особливо вразливі верстви - це родини з дітками!

Висловлюємо слова щирої вдячності  ГО "Наше Відродження - Донбас Україна" за надану гуманітарну допомогу для вимушених переселенців, які перебувають на території нашої громади.  Ми  із превеликим задоволенням плануємо співпрацювати й надалі.

Наразі родини з дітками, які прибули з окупованих територій України до нашої громади, отримали продуктові набори та засоби особистої гігієни.

Також хочемо подякувати нашим добровольцям, котрі долучились та допомогли у роботі  із завантаження та розвезення гуманітарної допомоги.

Дякуємо за турботу і участь, підтримку та Ваше щире милосердя!

 

Фото без опису