Надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу здійснює Пенсійний фонд України

  • 134

Шановні жителі громади!

Починаючи з 1 січня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 16.09.2022 № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України».

Відтепер Пенсійний фонд України забезпечує призначення житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

Громадяни для отримання даної послуги звертаються до відділу соціального захисту населення Томашівської сільської ради або до старостинських округів за своїм місцем проживання.

Обов’язково потрібно мати з собою оригінали документів усіх зареєстрованих членів домогосподарства. Якщо особи зареєстровані, але не проживають, оригінали документів все рівно обов’язкові.  Перелік подачі документів залишився без змін.

За більш детальнішою інформацією – звертайтесь за номером телефону: 099-185-40-26, Віта Володимирівна.