Щодо декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.

  • 112

Державною службою України з надзвичайних ситуацій відновлено функціонування порталу електронних послуг для подачі декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.

Відповідно до пункту 2 Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 05 червня 2013 року № 440 (далі - Порядок) Декларація заповнюється суб’єктом господарювання і подається ним або надсилається рекомендованим листом за місцем розташування об’єкта (об’єктів) нерухомості до адміністратора центру надання адміністративних послуг або ДСНС (дозвільного органу), або через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.

У зв’язку з початком збройної агресії російської федерації (далі – рф) на території України для мінімізації ризиків економічній безпеці держави від рф, ДСНС України було обмежено доступ до порталу електронних послуг (далі – портал).

Відповідно до протоколу наради із заступниками начальників територіальних органів ДСНС із запобігання надзвичайним ситуаціям від 09 грудня 2022 року було відновлено функціонування порталу.

В Інструкції користувача порталу е-послуг ДСНС розяснено як подати декларацію через портал електоронних послуг за адресою https://e-services.dsns.gov.ua.

Фастівське районне управління ГУ ДСНС України у Київській області.