Соціальний проект «Онлайн марафон Профлайфхак або як обрати професію майбутнього-3»

  • 124

Ви ще досі не визначилися з майбутньою професією? Хочете дізнатися, як не помилитися її вибором?

Бажаєте впевнено відповісти всім і собі на запитання: «Ким плануєш стати після закінчення школи

Тоді Вам до нас! Ми готові допомогти.

З 21 лютого 2023 року стартує «Онлайн марафон Профлайфхак або як обрати професію майбутнього-3» , організований Київським обласним центром зайнятості спільно з Переяслав-Хмельницьким державним педагогічним університетом імені Григорія Сковороди, Молодіжним центром «Зустріч», Центром неперервної освіти «Освіта для сталого розвитку – інтегральне лідерство».

Спікери Марафону: практичні психологи, коучі та фахівці з профорієнтації, представники бізнесу та держави, які проводитимуть щоденні ефіри або виступи на визначені теми.

Цільова аудиторія Марафону - широкий загал, особи, яким не байдужі питання вибору або зміни професії, а саме: учні 8-11 класів ЗЗСО та їх батьки, шукачі роботи та безробітні, особи які не мають професії та ін.

Отже, ми стартуємо 21 лютого 2023 р!

Участь безкоштовна!

Он-лайн-марафон проводиться у закритій Facebook-групі (https://www.facebook.com/groups/335673921119340/members/?notif_id=1614070801394485&notif_t=groups_invite_more_people&ref=notifа ).

 

Для участі в потрібно  заповнити Гугл анкету учасника, що розміщена за посиланням:

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdP5tC1wY9ypw4GiXz878TLrWNzUaNCcnn7tkgcOWM6OTrTGw/viewform  та автоматично отримуйте дозвіл приєднатися до групи учасників!

Чекаємо на Вас!