Щодо можливості досліджень питної води з кринць

  • 94

ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!

 

Вода є життєво необхідним ресурсом. Вона потрібна всюди. Вода необхідна людині найбільше ніж усе інше, за винятком кисню. Коли води недостатньо або вона низької якості людина починає хворіти, а її організм починає гірше функціонувати.У разі забруднення води в криницях хвороботворними мікробами, у людей, які її вживають, можуть виникати гострі кишкові інфекції; при вживанні води, забрудненої нітратами, може виникати небезпечне отруєння – метгемоглобінемія. Особливо це небезпечно для немовлят та дітей до 3-х років.

При такому великому значенні води для людини, вода повинна бути відповідної якості. Єдиним об’єктивним свідченням  якості та безпечності питної води є її лабораторний контроль.                                                       

Пропонуємо вам висококваліфіковані та якісні лабораторні  дослідження в державній установі за оплату значно нижче приватних лабораторій.

У Фастівській  районній  філії, розташованій в будівлі бувшої санстанції, працюють атестовані в системі ISO (ДСТУ ISO 10012:2005) мікробіологічна та санітарно-гігієнічна лабораторії, які надають платні послуги, в тому числі по дослідженню питної води, згідно до заявок за цінами, згідно Тарифів  на платні медичні  послуги, затверджених Наказом ДУ «Київський ОЦКПХ МОЗ» № 6 від 17.01.2022 року.

Відповідно до вищезазначених тарифів розмір оплати становить:

- вартість дослідження води  з криниці на 6 основних  хімічних забруднюючих речовин (водневий показник, амоній, нітрити, нітрати, загальна жорсткість, хлориди) становить 516 грн, 00 коп;                          

можна також замовляти окреме дослідження одного показника, який непокоїть людину.                                                                                                                              

 - вартість дослідження води з криниці на мікробіологічні показники (загальні коліформи та кишкову паличку) становить 192 грн, 00 коп.

Контактні телефони: 04565-6-23-00, 5-10-93, 0974807185                                                                         

Вживайте чисту якісну воду та будьте здоровими!