27 лютого в приміщенні Томашівської сільської ради відбулося засідання комітету з управління впровадження Стратегії розвитку Томашівської сільської територіальної громади до 2027 року

  • 116

Минулого року розпочалась реалізація завдань Стратегії розвитку Томашівської сільської територіальної громади до 2027 року. Цей документ із самого початку розробки об’єднав  громаду для визначення його майбутнього бачення: "Томашівська громада – духовний центр Київщини, де створено клімат для розвитку дружнього до природного середовища підприємництва та туризму. Громада соціально-відповідального суспільства з розвиненою інфраструктурою, в якій затишно, безпечно, комфортно жити, працювати та відпочивати".

Для досягнення цього визначено основні стратегічні цілі:

1. Економічний напрямстратегічна ціль 1 «Підприємництво, дружнє до природнього середовища»

2. Соціальний напрям – стратегічна ціль 2 «Соціально відповідальна спільнота з високими стандартами життя» 

3. Екологічний напрям – стратегічна ціль 3 «Екологічно чиста територія з розвиненою інфраструктурою»

Відстежувати процес виконання Стратегії  доручено комітету з управління впровадження Стратегії розвитку Томашівської сільської територіальної громади до 2027 року, який об’єднав небайдужих, активних жителів громади.

27 лютого 2023 року під головуванням сільського голови Олени Пашун відбулося перше моніторингове засідання Комітету, на якому було оцінено перші кроки по реалізації Стратегії громади. Про виконання завдань, які були визначені для реалізації у 2021-2022 роках звітувались відповідальні виконавці. Кожному із них була виставлена оцінка, враховуючи стан виконання того чи іншого завдання, уміння залучити партнерів чи додаткові джерела фінансування.

Про виконання завдань Стратегії розвитку у 2022 році прозвітувались всі виконавці. Із більш детальною інформацією щодо цих звітів можна ознайомитись на сайті громади.