ТОМАШІВСЬКА ГРОМАДА СТАЛА УЧАСНИЦЕЮ ПРОЄКТУ «ЛЮДСЬКИЙ ВИМІР: ЕФЕКТИВНЕ УПРАВЛІННЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ДАНИХ ТА ЗАЛУЧЕННЯ ГРОМАД» МІЖНАРОДНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ З МІГРАЦІЇ

  • 141

Проєкт Міжнародної організації з міграції «Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади» сприяє зміцненню стійкості громад в середовищі численних потрясінь шляхом розбудови спроможності до збору та використання даних на місцевому рівні та фінансується Урядом Канади, Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку.

Метою участі у проєкті є реалізація інклюзивної, гендерно-чутливої  політики, зокрема забезпечення захисту та повну інтеграцію в громаду усіх верств населення.

Шляхом збору та аналізу даних у сфері соціального захисту, зайнятості та загальнодоступності послуг, Томашівська громада зміцнить свою спроможність приймати інклюзивні, добре поінформовані рішення.

Проведення тренінгів сприятиме залученню мешканців громади та представників органу місцевої влади для участі у серії групових діалогів для обговорення найбільш важливих і нагальних потреб громади та спільної розробки планів дій громади щодо їх вирішення.