ЗАРЕЄСТРУЙ ПАСІКУ – ЗАХИСТИ БДЖІЛ

  • 55

Розпочався сезон активного застосування пестицидів та агрохімікатів, ці речовини можуть спричинити  отруєння бджіл та завдати великої шкоди пасіці.

Томашівська сільська рада, звертається до всіх мешканців громади, які займаються бджільництвом, звернутись до сільської ради та зареєструвати свої пасіки. Реєстрація пасіки є важливим кроком для запобігання отруєння бджіл та захищає права пасічника в разі винекнення  загибелі бджіл.

Реєстрація здійснюється за заявою власника пасіки або уповноваженої ним особи в день звернення, до заяви додається засвідчена заявником копія паспорта пасіки. Зареєстровані пасіки в подальшому своєчасно попереджаються про обробку сільськогосподарських угідь агрохімікатами.

Щодо оформлення паспорта пасіки можна звертатись до головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Фастівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області - Дурицький Андрій Вікторович, тел. 097-714-61-97

Зареєструвати пасіки, що розташовані на території Томашівської сільської територіальної громади, можна за адресою: с. Томашівка, вул. 30-річчя Перемоги, 9 (адмінприміщення сільської ради).

 

Фото без опису