Відбулось засідання конкурсної комісії з визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів на території Томашівської громади

  • 96

14 червня 2023 року в приміщенні Томашівської сільської ради відбулось засідання конкурсної комісії з визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів на території Томашівської громади.

До участі в конкурсі було подано конкурсну прпопозицію та відповідну документацію одним учасником - КП "Злагода".

В результаті засідання членами конкурсної комісії вирішено  учасника конкурсу визнати переможцем, як таким суб'єктом господарювання,  що відповідає кваліфікаційним вимогам, може забезпечити надання послуг відповідної кількості та якості.

Відтак КП "Злагода" здійснюватиме забезпечення безперервного надання послуг (згідно графіку, якісно та в повному обсязі, за необхідності у  вихідні та святкові дні) з вивезення побутових відходів, а також прибирання стихійних сміттєзвалищ з урахуванням вимог законодавства про відходи, санітарних норм і правил, відповідно до Правил надання послуг з вивезення побутових відходів, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 10.12.2008 №1070, умов договору, укладеного за результатами конкурсу, у наступних населених пунктах, межі яких визначені наступним чином:

Лот 1 – с.Великі Гуляки, с.Федорівка, с.Василівка (територія Великогуляківського старостинського округу) Лот 2 – с. Вільне, с. Юрівка (територія Вільнянського старостинського округу)

Лот 3 – с. Дідівщина, с. Деминівка, с. Вільшанська Нива (територія Дідівщинського старостинського округу)

Лот 4 – с. Дорогинка, с. Кощіївка (територія Дорогинського старостинського округу) 

Лот 5 – с. Пришивальня, с. с. Вишня, с. Кончаки (територія Пришивальницького старостинського округу) 

Лот 6 – с. Соснівка, с. Конопельки (територія Соснівського старостинського округу)

Лот 7 – с. Томашівка, с. Ярошівка (територія центру громади) 

Фото без опису