НАПЕРЕДОДНІ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ КИЇВСЬКА ОВА ПРОВЕЛА В ІРПЕНІ МОЛИТОВНИЙ СНІДАНОК

  • 118

Напередодні Дня Незалежності Київська обласна військова адміністрація провела  в Ірпені Молитовний сніданок. У ньому взяв участь предстоятель Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Крім того, до заходу долучилися представники різних конфесій та релігійних організацій, які входять до складу ради Церков Київської області, а також очільники районних адміністрацій, міські голови, депутати різних рівнів, волонтери та військовослужбовці.

«Напередодні Дня Незалежності нашої держави в Ірпені провели Молитовний сніданок. Цей захід обʼєднав усіх, хто працює на благо країни, на благо людей. Сьогодні ми як ніколи єдині у своїй вірі! Вірі в Україну, її незалежність та Перемогу над російським ворогом. Україна та українці проходять через одне з найважчих випробувань. Але ми віримо в силу нашого народу, наш незламний дух та боремося за своє», – наголосив під час заходу начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Він подякував військовим, які на передовій захищають незалежність та територіальну цілісність, а також міжнародним партнерам за підтримку в боротьбі проти російського ворога.

«Вірю, що незабаром ми зможемо зібратися на молитовний сніданок у мирній та процвітаючій країні», – наголосив Руслан  Кравченко.

Крім того, начальник  Київської ОВА взяв участь у піднятті прапору кримськотатарського народу з нагоди проведення третього Міжнародного саміту Кримської платформи.

 

Фото без опису