Долучаймося до Всесвітнього дня прибирання "World Cleanup Day"

  • 364

Щорічно у вересні  за ініціативою Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» – учасника загальносвітового руху «Let’s Do It World», що об’єднує понад 70 мільйонів активістів у 191 країні, долучаємось на прибирання у своїй громаді.

З цієї нагоди загальносвітовий рух хоче об’єднати людей і зробити Україну чистішою з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад та залучення ВПО до суспільно корисної діяльності.

Тож пропонуємо всім жителям Томашівської громади, працівникам організацій, установ та підприємств, які здійснюють свою діяльність в межах громади,  долучитися до загальносвітового руху 15 вересня 2023 року в рамках проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»: прибирання прилеглих територій, впорядкування прибудинкових зон.

ВАЖЛИВО: Під час проведення заходів просимо дотримуватись безпекової поведінки та враховувати ситуацію, пов'язану з військовою агресією російської федерації. 

 

Фото без опису