Просвітницька лекція з метою профілактики суїцидальних проявів серед дітей

  • 184

Поліцейським офіцером Томашівської громади Сколотою Т.П. спільно з начальником служби у справах дітей та сім’ї Томашівської сільської ради Антощук О.Р. для учнів 7-9 класів Вільненської гімназії проведено просвітницьку лекцію на тему: "Профілактики вчинення суїциду серед неповнолітніх".

 Особливу увагу звертаємо до батьків про необхідність посилення батьківської уваги до власних дітей і проблем, пов’язаних з особливостями підліткового віку, здійснення протягом усієї доби батьківського контролю за місцезнаходженням і зайнятістю дітей, спостереження за їх психоемоційним станом, у разі помічених змін у настрої, поведінці. Більше приділяйте уваги психологічному стану дитини.

Також інформуємо, що діє Національна гаряча лінія для дітей та молоді  116 111, 0 800 500 225 від Громадської організації «Ла Страда-Україна» працює з 2013 року. Вона цілодобова та безкоштовна.

За вказаними номерами можна поспілкуватися з психологами, соціальними працівниками чи педагогами, і навіть юристами — обговорити ваш стан, поділитися тривогами або ж отримати консультацію з приводу порушення ваших прав.

Усі консультації надаються анонімно та конфіденційно.

Не зволікайте, якщо потрібна допомога. Вона поруч

 

Фото без опису