Оголошення про проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиць в населених пунктах громади

  • 240

Організатором громадського обговорення є Томашівська сільська рада (розпорядження сільського голови від 22 листопада 2023 року №22 «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць та провулків на території населених пунктів Томашівської сільської територіальної громади»).

Відповідно до вимог Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімів» (далі – Закон), Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки», тононімічною комісією, створеної розпорядженням  сільського голови №21 (далі – Комісія) внесена пропозиція щодо переліку об’єктів топоніміки (вулиць та провулків), назви яких підлягають перейменуванню.

Перелік вулиць населених пунктів Томашівської сільської територіальної громади, назви яких пропонуються до перейменування:

С. Дідівщина – вул. Чкалова, вул. Ломоносова, вул. 1 Травня;

С. Кончаки – вул. Гагаріна;

С. Дорогинка – вул. Колгоспна,  вул. Гагаріна, вул. Комарова;

С. Кощіївка – вул. Савченка, пров. Савченка;

С. Соснівка – вул. Мічуріна, вул. Дружби Народів;

С. Вільне – вул. Кузнецова, вул. Дружби Народів;

С. Юрівка – вул. Гагаріна, вул. Червонохутірська;

С. Великі Гуляки – вул. Гагаріна;

С. Томашівка – вул. 30-річчя Перемоги, вул. Артема;

С. Ярошівка – вул. Гагаріна;

С. Федорівка – вул. Кооперативна;

Громадські обговорення триватимуть з 22.11.2023 року до 22.01.2024 року

Пропозиції приймаються на поштову адресу: 08510, Київська область, Фастівський район, с. Томашівка, вул. 30-ти річчя Перемоги, буд. 9

електронну адресу: tomashivka_rada@ukr.net

 

Пропозиції учасників обговорення, що подаються в письмовій формі або надсилаються електронною поштою, повинні бути із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх надає (для юридичних осіб і органів самоорганізації із зазначенням їх найменування та місцезнаходження).

Анонімні пропозиції та пропозиції, що оформлені неналежним чином розглядатися не будуть.

У разі ненадходження жодної пропозиції щодо зміни назви тієї чи іншої визначеної вулиці – пропозиція буде надаватись Комісією.

 

Фото без опису