Проведено акцію "16 днів проти насильства" у ДБСТ на території Томашівської громади

  • 167

Службою у справах дітей та сім'ї Томашівської сільської ради спільно з поліцейським офіцером Томашівської громади Т. Сколотою в рамках проведення Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" було відвідано дитячий будинок сімейного типу "Надія" у с. Дорогинка. З вихованцями будинку проведено лекцію щодо недопущення вчинення домашнього насильства, протидії булінгу в шкільному середовищі. Крім того вихованцям роз'яснено правила поведінки на дорозі, як бути помітним в темряві та відповідальність за порушення законодавства.

Важливо: саме завдяки існуванню дитячих будинків сімейного типу діти-сироти або діти, позбавлені батьківського піклування, мають можливість виховуватись у родинному колі і отримувати досвід сімейного спілкування, а це важливо для їх подальшого життя та соціальної адаптації.

 Якщо ви сім’я, або особа, маєте досвід виховання дітей і бажаєте подарувати своє тепло дітям, які залишились без батьківської опіки та стати батьками-вихователями звертайтеся до служби у справах дітей та сім'ї Томашівської сільської ради    (04565) 45-3-24

 

Фото без опису