Завдяки команді МОМ "Людський вимір" здобуто грант на реалізацію проєкту у сфері культурних послуг у Томашівській громаді

  • 175

7 грудня у Жовтневому палаці відбувся Регіональний Форум проєкту "Людський вимір. Інклюзивні дані для стабільності та розвитку". Громади Київської області поділилися ініціативами та досягненнями за рік невпинної роботи.

Спочатку всі учасники форуму нагадали про свої проєкти на панельній дискусії. Представники громад розповідали про зміни, які відбулися за час перебування на цьому проєкті.

Аналітик МОМ Андрій Федотов розкрив основи збору соціологічних даних. Громади ділилися власним досвідом опитувань та розповідали наскільки важливо особисто спілкуватися з місцевими жителями, враховувати їх довіру та прагнення різних поколінь.

У рамках проєкту учасники не тільки отримали грант на свій проєкт, а також здобули навички комунікації та організації публічних заходів, роботи в команді і встановили по-справжньому стійкі зв'язки між людьми.

Дуже дякуємо команді Міжнародної організації з міграції «Людський вимір» за величезний досвід та отримані знання в галузі проведення досліджень під час написання нормативних документів розвитку нашої громади (проєктів, програм та стратегій).

Беручи участь в діалогових сесіях та в презентації свого проєкту, наша громада здобула  грант на реалізацію власного проєкту у сфері культурних послуг у Томашівській громаді.

 

Фото без опису