Про позашкільне дозвілля для учнів Вільненської гімназії

  • 78

У результаті співпраці нашої громади з проєктом "Навчай для України" у Вільненській гімназії розпочала роботу молода вчителька Світлана Соловйова. Окрім викладання уроків історії вона займається з дітьми і у позашкіллі, веде гурток "Скіфське золото", під час якого діти отримують додатковий простір для реалізації свого потенціалу, поглиблено вивчають історичні події. Історична просвітницька діяльність нині є вкрай важливою.

Але крім того Світлана Сергіївна на свій День Народження відкрила збір коштів, які потім спрямувала на матеріально-технічне забезпечення. У результаті шкільний кабінет історії оснащено сучасним проєктором, екраном, кольоровим принтером.

Надзвичайно приємно мати у нашій громаді такі позитивні приклади небайдужості до своєї праці, натхненного ставлення до дітей і роботи.

Зі свого боку керівник і колектив Вільненської гімназії забезпечили новій колезі гідні умови проживання і праці у нашій громаді.

Вдячні за співпрацю освітян на ниві виховання наших дітей і створення у закладах освіти гідних умов для навчання і праці.

 

Фото без опису