Омріяна кар'єра

  • 73

Щодня десятки людей проходять відбір на різні вакансії. Перед прийняттям на роботу кандидати проходять співбесіду з роботодавцем. Тому для вдалих переговорів важливо мати не тільки якісне резюме та професійні якості, але й справити перше враження  на роботодавця

20 грудня 2023 року відбувся тренінг в онлайн форматі для клієнтів Фастівської філії Київського обласного центру зайнятості, зокрема для внутрішньо переміщених осіб, осіб з інвалідністю, ветеранів та ветеранок від БФ «Омріяна Країна» в рамках соціального проєкту «Омріяна кар‘єра». Спікерка заходу-керівник проєкту  Марина Зелінська висвітлила тему впевненої поведінки на співбесіді. Опрацьовані етапи та форми співбесід, надані практичні рекомендації щодо проходження співбесіди, щодо відповідей на питання рекрутера та підготовку власних питань. Акцентовано увагу на легальному працевлаштуванні.

Отже, будь-яка співбесіда – це новий досвід, який може виявитися корисним, це можливість оцінити себе, завести ділові контакти, вчасно усвідомити куди рухатися далі.

 

Фото без опису