Відбулась стратегічна сесія з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Томашівської громади

  • 95

20.12.2023 відбулась стратегічна сесія з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Томашівської громади.

         Презентувала напрацювання робочої групи з підготовки завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку представник залученої проектної організації – економіст відділу стратегічного планування територіального розвитку ФОП Іванченко О. С. Тихоненко Вікторія.

         Аудиторію представляли підприємці громади, апарат сільської ради, представники громадськості, депутати сільської ради і старости старостинських округів. Учасники розділились на три дискусійні групи, в яких обговорювали та фіксували на мапі свої пропозиції за такими тематичними напрямками як економіка, підприємництво та земельні відносини; екологія, рекреація та культурна спадщина; соціальна сфера та соціальних захист.

         Всі свої напрацювання з формування завдань дискусійні групи презентували один одному.

         На завершення представник залученої проектної організації зазначив, що результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану та поінформував про подальші кроки у цьому напрямку.

 

Фото без опису