Відбулось засідання 42-ї сесії Томашівської сільської ради

  • 75

22 грудня 2023 року, в приміщенні Томашівської сільської ради, під головуванням Томашівського сільського голови Олени Пашун відбулося чергове засідання 42 сесії сільської ради VIII скликання. На засіданні сесії були присутні 15 депутатів, члени виконавчого комітету, начальники відділів та фахівці апарату сільської ради.  

У ході роботи  було прийнято бюджет громади на 2024 рік. Депутати сільської ради затвердили Програму "Обдаровані діти на 2024-2025 роки"; Програму по забезпеченню охорони публічного порядку, зміцнення правопорядку, охорони прав і свобод громадян та профілактики правопорушень на території Томашівської сільської територіальної громади на 2024-2025 роки; Програму територіальної оборони, мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконання військового обов’язку, призовом громадян України на військову службу Томашівської сільської ради на 2024-2025 роки; Програму фінансової підтримки комунального підприємства «Злагода» Томашівської сільської ради Київської області на 2024-2025 роки; Програму соціально-економічного та культурного розвитку Томашівської сільської територіальної громади на 2024 рік. Також під час засідання прийнято було рішення про затвердження Правил благоустрою населених пунктів Томашівської громади на 2024 рік. Схвалено штатні розписи до структурних підрозділів та установ Томашівської сільської ради.

Поліцейським офіцером Томашівської громади Сколотою Т.П. в ході засідання проведено звітування про пророблену роботу за 2023 рік. Під час звітності визначено пріоритетні напрямки діяльності на наступний 2024 рік.

Депутати ухвалили також низку земельних та інших важливих для життєдіяльності Томашівської сільської  ради рішень. Прийняті рішення  засідання 42 сесії сільської ради VIII скликання будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Томашівської громади.

 

Фото без опису