Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

  • 72

Сьогодні, 01 квітня, під головуванням сільської голови Олени Пашун відбулось засідання виконавчого комітету  Томашівської сільської ради. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення  життєдіяльності громади.

У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались питань освіти,  благоустрою, майнових питань та захисту прав дітей, а також питань у сфері соціального захисту населення.

Розглянуто заяви громадян на отримання одноразової соціальної матеріальної допомоги,  про надання дозволу на видалення зелених насаджень, про зміну адреси об’єктів нерухомого майна, відносно який прийнято відповідні рішення.

По закінченню засідання було обговорено питання щодо правил утримання кладовищ на території Томашівської громади, відповідно до чого, знову наголошувалось про заборону в межах громади використання (розміщення, покладання) на кладовищах, меморіальних комплексах, пам’ятниках штучних квітів, вінків, кошиків, виготовлених з пластику та полімерних матеріалів. А як альтернативу – використовувати живі квіти, висаджені в ґрунт.  

 

Фото без опису