ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ДО ПРОЕКТУ АНАЛІТИЧНОГО ЗВІТУ МІСТОБУДІВНОГО МОНІТОРИНГУ «ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ С. ДОРОГИНКА

  • 143

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ПОЧАТОК ПРОЦЕДУРИ РОЗГЛЯДУ ТА ВРАХУВАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ ГРОМАДСЬКОСТІ ДО ПРОЕКТУ АНАЛІТИЧНОГО ЗВІТУ МІСТОБУДІВНОГО МОНІТОРИНГУ «ГЕНЕРАЛЬНОГО ПЛАНУ С. ДОРОГИНКА ФАСТІВСЬКОГО РАЙОНУ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» (РОЗРОБЛЕНОГО ДП УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ І ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ ЦИВІЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА «УКРНДПІЦИВІЛЬБУД» У 2018 РОЦІ)

 

Містобудівний моніторинг - система спостережень, аналіз реалізації містобудівної документації, оцінки та прогнозу стану і змін об'єктів містобудування, які проводяться відповідно до вимог містобудівної документації та спрямовані на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних і громадських інтересів.

Завданням містобудівного моніторингу є отримання показників стану і змін об'єктів містобудування відповідно до містобудівної документації для оцінки та прогнозу впливу на забезпечення сталого розвитку територій з урахуванням державних та громадських інтересів.

Заходи містобудівного моніторингу проведено відповідно до вимог статті 23 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Наказу Міністерства розвитку громад та територій України «Про внесення змін до Порядку проведення містобудівного моніторингу» № 333 від 14.12.2021 року.

Замовником проекту містобудівного моніторингу є Томашівська сільська рада Фастівського району Київської області, а Розробником – ТОВ «УКР-ГРУППРОЕКТ». Підстава розроблення – Рішення Томашівської сільської ради Фастівського району Київської області «Про проведення містобудівного моніторингу щодо необхідності внесення змін до містобудівних документацій «Генеральний план с. Томашівка Фастівською району Київської області» та «Генеральний план с. Дорогинка Фастівського району Київської області» № 02/47-VIII від 05 квітня 2024 року.

Уповноважений орган містобудування та архітектури стосовно здійснення моніторингу – Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та екології Фастівської районної державної адміністрації.

Прийом пропозицій (зауважень) громадськості в рамках громадського обговорення здійснюється в період з 31.05.2024 до 29.06.2024 року.

Подання пропозицій (зауважень) громадськості здійснюється на електронну адресу Томашівської сільської ради: tsr@tg.gov.ua та за адресою: вул. Перемоги, 9, с. Томашівка, Фастівський район, Київська область.

Відповідальним за забезпечення приймання пропозицій громадськості є начальник відділу регіонального розвитку, проєктно - інвестиційної діяльності та цифровізації Томашівської сільської ради Фастівського району Київської області – Остапчук Анна Сергіївна.

Громадське слухання щодо Аналітичного звіту містобудівного моніторингу «Генерального плану с. Дорогинка Фастівською району Київської області» відбудеться 14.06.2024 о 12:10 у приміщенні адмінбудівлі Дорогинського старостату за адресою: вул. Центральна, 4, с. Дорогинка, Фастівський район, Київська область.

 

АНАЛІТИЧНИЙ ЗВІТ

Зауваження та пропозиції до проєкту аналітичного звіту, що надійшли під час громадського обговорення, розглядаються уповноваженим органом містобудування та архітектури та враховуються при доопрацюванні проєкту аналітичного звіту і є його невід’ємною складовою у якості додатків

 

Фото без опису